Telefon:Hívjon bennünket bizalommal! +36-20/585-2904   Email: email icon  info@bor-tisztitas.com

Üdvözöljük a LEDERZENTRUM Weboldalán!

Bőr tisztítás

Jelölj minket a FaceBook-on!

1 iconINGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁS
25.000.-Ft. felett

2 iconGARANCIA
Eredeti termékek

3 iconEGÉSZ ÉVBEN!
Hírlevél értesítés.

4 iconTELEFONSZÁM:
+36-20/585-2904

Zsíroldó spray 250 mlZsíroldó spray 250 ml

Zsíroldó spray 250 ml

Zsíroldó spray 250 ml
Bruttó ár: 6.100 Ft.
Áfa nélküli ár: 4.803 Ft.
Leírás

Leírás

Zsírtalanító spray
A nyitott pórusú bőr ( anilin) és az összes durva felületű bőrtípusok, (nubuk, velúr) a sima pigmentált felületű bőrrel ellentétben reakcióba lépnek a folyadékokkal. Különösen a zsír vagy olajtartalmú anyagok felszívódása után maradnak csúnya zsíros foltok a bőrön. Az így keletkezett zsírfoltokat nem lehet a „hagyományos” vízbázisú szerekkel eltüntetni, sőt legtöbbször csak tovább romlik a probléma.
Alkalmazási területek:Zsíros területek a fej,-kartámla vagy ülőfelületekenZsíros szennyeződés a bőrruházat gallérján olajos,- zsíros szennyeződés a kézitáskán, vagy bőrtáskák fülén.Friss olaj, vagy zsírfolt cipőn.A legnagyobb esély a friss zsírfolt eltávolítására van. Minél nagyobb és minél régebbi a zsíros szennyeződés (különösen a több éve elzsírosodott bútorok, vagy gallér rész) annál kevesebb az esély a tökéletes eredményre.Ilyen esetekben csak a bőrtisztításban, bőrrestaurálásban jártas szakemberek segíthetnek.
Használata:A zsírtalanító spray egy oldószertartalmú spray hozzáadott fehér absorválóporral. Az oldószer oldja az olajt és a zsírt, az absorválópor pedig felszívja azt. Minden terméket először kis (kevésbé látható) területen próbáljon ki! A zsíros területet fújja be úgy, hogy a spray ellepje. Hagyja a fehér absorválóport teljesen megszáradni!A port utána porszívózza le, a maradványokat óvatosan mossa le! A fentieket addig ismételjük míg az elvárt eredményt el nem érjük.